AURORA DEVINE IUBITOARE DE ANIMALE - JOCURI CU AURORA

AURORA DEVINE IUBITOARE DE ANIMALE - JOCURI CU AURORA

Cele mai populare JOCURI CU AURORA

Descrierea jocului Aurora Devine Iubitoare de Animale:
Aurora Devine Iubitoare de Animale este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Acesta este un joc cu Aurora din povestea Disney cu Frumoasa din Padurea Adormita, iar astazi o sa vedeti cum puteti ca alaturi de Aurora sa incepeti si voi sa iubiti animalele, in mod special pisicile. In acest joc Aurora isi doreste sa aiba uan dintre cele mai frumoase si cele mai curate pisici din lumea Disney, astfel ca va trebui sa o ajutati sa o ingrijeasca foarte bine si sa o resfete cu cele mai frumoase lucruri. Nu o sa fie deloc usor, insa dragi copii suntem siguri ca o sa va descurcati si o sa vedeti cum puteti ca alaturi de Aurora, sa gasiti hainute si accesorii pentru aceasta pisicuta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aurora Devine Iubitoare de Animale acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu aurora, jocuri cu aurora cu animale, jocuri de fete cu aurora, jocuri 2017 cu aurora, jocuri de fete cu printese ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 516 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aurora Devine Iubitoare de Animale, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aurora Devine Iubitoare de Animale!

Made by www.firstpixel.info