100 VESTIMENTATII DE PRINTESE - JOCURI CU PRINTESE

100 VESTIMENTATII DE PRINTESE - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului 100 Vestimentatii de Printese:
Am pregatit pentru voi un nou joc de fete pe care sa-l jucati alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un joc gratuit cu Printese, in care o sa vedeti cum puteti sa gasiti unele dintre cele mai frumoase, cele mai interesante si cele mai atragatoare haine si machiaje. Acesta este un joc gratuit cu Printese Disney in care o sa vedeti cum Belle si Ariel isi doresc sa isi gaseasca 100 de vestimentatii speciale, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca puteti sa gasiti haine, accesorii, coafuri si machiaje speciale pentru Belle si Ariel, astfel incat sa devina doua dintre cele mai moderne printese Disney, care au cele mai frumoase si cele mai moderne fashion pe care sa le poarte. O data ce le ajutati pe cele doua printese Disney, multe alte fete si printese se vor intoarce pe site-ul nostru pentru a reusi sa gasiti si pentru ele noi haine de imbracat. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului 100 Vestimentatii de Printese acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu printese, jocuri disney, jocuri de imbracat cu printese disney, jocuri cu belle, jocuri cu ariel, jocuri cu belle si ariel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 667 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre 100 Vestimentatii de Printese, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul 100 Vestimentatii de Printese!

Made by www.firstpixel.info