DINO DAN JEWEL MATCH - JOCURI CU DINO DAN

DINO DAN JEWEL MATCH - JOCURI CU DINO DAN

Cele mai populare JOCURI CU DINO DAN

Descrierea jocului Dino Dan Jewel Match:
Cel mai nou joc online de pe site-ul nostru este Dino Dan Jewel Match, un joc gratui pentru copii cu dinozauri si bijuterii care face parte din categoria de jocuri cu Dino Dan. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti in acest joc online, deoarece trebuie sa il ajutati pe Dino Dan sa acumuleze cat mai multe puncte in acest nou joc online bejeweled. O sa vedeti ca am pregatit pentru voi in acest joc o gramada de bijuterii de diferite forme si de diferite culori, pe care voi trebuie sa le mutati astfel incat sa formati randuri de cel putin trei bijuterii de acelasi fel, culoare si model. Chiar daca pare destul de usor, Dino Dan va cronometra fiecare nivel al acestui joc, iar voi trebuie sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, astfel incat sa reusiti sa aveti cel mai mare scor din acest joc online Dino Dan Jewel Match, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca puteti sa il faceti pe Dino Dan sa se intoarca pe site-ul nostru cu foarte multe alte jocuri gratuite. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dino Dan Jewel Match acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dino dan, jocuri 2017 cu dino dan, jocuri pentru copii cu dino dan, jocuri bejeweled cu dino dan, jocuri dino dan jewel match, jocuri pentru copii bejeweled,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1824 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dino Dan Jewel Match, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dino Dan Jewel Match!

Made by www.firstpixel.info