SLUGTERRA JEWEL MATCH - JOCURI CU SLUGTERRA

SLUGTERRA JEWEL MATCH - JOCURI CU SLUGTERRA

Cele mai populare JOCURI CU SLUGTERRA

Descrierea jocului Slugterra Jewel Match:
Categoria de jocuri cu Slugterra va asteapta astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc gratuit pe care sa il jucati impreuna cu toti prietenii vostri. Astazi, un joc Slugterra Jewel Match apare pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte in fiecare nivel al acestui joc. Acest lucru nu o sa fie deloc usor de realizat, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca in fiecare nivel, voi trebuie sa aveti un anumit numar de puncte intr-un anumit interval de timp, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca puteti sa mutati toate piesele, diamantele si pietrele pretioase astfel incat sa reusiti sa acumulati puncte si sa terminati acest joc in cel mai scurt timp. Personajele Slugterra vor fi toate prezente astazi pe site-ul nostru si sunt nerabdatoare sa acumulati puncte impreuna. Suntem siguri ca foarte multe alte jocuri gratuite cu Slugterra vor aparea pe site-ul nostru odata ce reusiti sa treceti de la un nivel la altul, astfel ca va asteptam sa cautati printre categoriile voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Slugterra Jewel Match acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu slugterra, jocuri 2017 cu slugterra, jocuri pentru copii cu slugterra, jocuri distractive cu slugterra, jocuri slugterra jewel match,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 281 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Slugterra Jewel Match, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Slugterra Jewel Match!

Made by www.firstpixel.info