SLUGTERRA TEST DE MATEMATICA - JOCURI CU SLUGTERRA

SLUGTERRA TEST DE MATEMATICA - JOCURI CU SLUGTERRA

Cele mai populare JOCURI CU SLUGTERRA

Descrierea jocului Slugterra Test de Matematica:
Va asteptam dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de cel mai interesant si cel mai distractiv joc online pe care sa il jucati alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un joc distractiv si interesant din categoria de jocuri cu Slugterra, in care o sa trebuiasca sa fiti extrem de bine pregatiti, deoarece acesta este un joc gratuit pe care sa il jucati alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc Slugterra, voi dragi copii trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni matematicieni de pe site-ul nostru, iar pentru asta, va trebui sa fiti siguri ca puteti sa aveti cat mai multe puncte. Trebuie sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari matematice, astfel ca va trebui sa fiti foarte atenit si foarte concentrati pana la final. Chiar daca nu este usor, suntem siguri ca o sa invatati foarte multe lucruri de la personajele Slugterra din acest joc, astfel o sa stiti matematica mai bine ca oricine. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Slugterra Test de Matematica acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu slugterra, jocuri 2017 cu slugterra, jocuri pentru copii cu slugterra, jocuri distractive cu slugterra,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 392 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Slugterra Test de Matematica, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Slugterra Test de Matematica!

Made by www.firstpixel.info