ROLLING PANDA - JOCURI CU ANIMALE

ROLLING PANDA - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Rolling Panda:
Foarte multe jocuri online cu animale apar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca va asteptam intr-un numar cat mai mare sa reusiti sa terminati acest joc cu cat mai multe puncte. Acest lucru nu este deloc usor de realizat, deoarece acesta este un joc cu animale de aventura, in care o sa reusiti sa vedeti ca un ursulet panda este personajul principal. Jocul cu Rolling Panda vine astazi pe site-ul nostru pentru a reusi sa va distrati impreuna si sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte sarind cu bine de pe un perete pe altul. Acest ursulet panda isi doreste sa ajunga cat mai departe in acest joc, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca puteti sa terminati jocul cu cat mai mare distanta strabatuta si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte ajutand acest urs panda sa termine jocul. Fiti rapizi si o sa vedeti cum puteti sa sariti pe perete unde ursul poate sa se agate, astfel o sa terminati acest joc cu cat mai multe puncte. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Rolling Panda acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu animale, jocuri 2017 cu animale, jocuri pentru copii cu animale, jocuri distractive cu animale, jocuri de aventura cu animale,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 239 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Rolling Panda, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Rolling Panda!

Made by www.firstpixel.info