SMOVE - JOCURI DE LOGICA

SMOVE - JOCURI DE LOGICA

Cele mai populare JOCURI DE LOGICA

Descrierea jocului Smove:
Ne place sa va dam sansa sa jucati tot felul de jocuri foarte interesante aici pe site-ul nostru si suntem siguri ca o sa va placa foarte mult acest joc aici de fata care se numeste Smove. Este un joc foarte interesant in primul rand pentru ca este unul de logica, trebuie sa va calculati foarte bine pasii daca vreti sa aveti un punctaj mare pana la finalul jocului si, bine inteles, este foarte important sa va concentrati pentru ca acest joc de logica de pe site-ul nostru va deveni din ce in ce mai dificil. Deci misiunea voastra in acest joc cu extraterestrii, un alt element care il face sa fie foarte interesant, este faptul ca in acest Smove misiunea voastra este sa adunati toate punctele din joc dar sa fiti atenti sa nu fiti loviti de navetele spatiale. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va cu sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Smove acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu extraterestrii, jocuri de logica, joc smove, smove online, jocuri de logica cu extraterestrii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 194 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Smove, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Smove!

Made by www.firstpixel.info