DESIGNER DE PANTOFI DE PRINTESA - JOCURI CU PRINTESE

DESIGNER DE PANTOFI DE PRINTESA - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Designer de Pantofi de Printesa:
Un nou joc online de fete isi face aparitia aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii incercam mereu sa pregatim cele mai interesante si cele mai populare jocuri online. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online gratuit de Fete, in care o sa aveti ocazia sa aratati cat sunteti de creativi, deoarece o sa deveniti designeri de pantofi. Fiecare personaj de pe site-ul nostru isi doreste sa poarte cei mai frumosi si cei mai moderni pantofi de pe site-ul nostru, astfel ca voi astazi va trebui sa fiti extrem de atenti si de creativi, astfel incat sa reusiti sa creati cele mai interesante, cele mai moderne si cele mai colorate modele de pantofi pe care fiecare fata de pe site-ul nostru sa le poarte. Deveniti cei mai buni designeri de pantofi de pe site-ul nostru, iar noi o sa vedeti ca vom pregati foarte multe alte jocuri de fete cu pantofi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Designer de Pantofi de Printesa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete, jocuri 2017 de fete, jocuri pentru fete, jocuri cu pantofi, jocuri cu designer de pantofi ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 533 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Designer de Pantofi de Printesa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Designer de Pantofi de Printesa!

Made by www.firstpixel.info