MAMICI BFF INSARCINATE LA CONTROL - JOCURI CU BEBELUSI

MAMICI BFF INSARCINATE LA CONTROL - JOCURI CU BEBELUSI

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI

Descrierea jocului Mamici BFF Insarcinate la Control:
Puteti sa vedeti ca astazi dragi copii am adus pentru voi un nou joc online din categoria de jocuri cu Bebelusi, in care o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de doua personaje foarte cunoscute. Cele doua viitoare mamici vor fi Super Barbie si Miraculos Buburuza, astfel ca cele doua supereroine o sa devina mamici in acelasi moment. Astazi dragi copii voi trebuie sa fiti din nou doctori, deoarece Barbie si Buburuza vin in acest joc pentru a merge la un control medical, deoarece aceste doua mamici BFF sunt insarcinate, iar voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa le ajutati sa isi gaseasca obiectele speciale pe care sa le foloseasca pentru a se simti mai bine. Pentru ca sunteti doctori, trebuie sa fiti extrem de atenti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa le consulati si sa le dati vesti bune despre bebelusii lor lui Super Barbie si Miraculos Buburuza, care dragi copii se vor intoarce aici pe site-ul nostru cu foarte multe alte jocuri interesante si de fete pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mamici BFF Insarcinate la Control acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete, jocuri 2017 de fete, jocuri cu printese, jocuri pentru fete cu printese, jocuri cu super barbie, jocuri cu miraculos buburuza,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1954 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mamici BFF Insarcinate la Control, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mamici BFF Insarcinate la Control!

Made by www.firstpixel.info