PRINTESE DISNEY BALUL DEBUTANTILOR - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE DISNEY BALUL DEBUTANTILOR - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Disney Balul Debutantilor:
Un nou joc HTML5 isi face aparitia aici pe site-ul nostru si suntem foarte fericiti sa va anuntam ca este un joc online cu Printese Disney. Voi dragi copii aveti ocazia ca astazi sa va intalniti alaturi de patru printese Diseny, care urmeaza sa mearga la un nou bal. Voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti, astfel incat sa le ajutati pe fiecare in parte sa se pregateasca pentru acest bal. Nu o sa fie deloc usor, deoarece printesele din acest joc sunt extrem de pretentioase, iar voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa le ajutati pe fiecare in parte, Elsa, Merida, Alba ca Zapada si Belle sunt personajele principale din acest joc, iar voi o sa vedeti ca fiecare dintre aceste patru printese Disney vor avea nevoie de haine, accesorii, coafuri si machiaje pe care sa le poarte, astfel incat sa fie cele mai frumoase fete de la balul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Disney Balul Debutantilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete, jocuri 2017 de fete, jocuri de imbracat, jocuri cu elsa online, jocuri cu merida de imbracat, jocuri 2017 cu alba ca zapada ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 646 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Disney Balul Debutantilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Disney Balul Debutantilor!

Made by www.firstpixel.info