CAPITANUL CHILOTI TEST DE MATEMATICA - JOCURI CU CAPITANUL CHILOTI

CAPITANUL CHILOTI TEST DE MATEMATICA - JOCURI CU CAPITANUL CHILOTI

Cele mai populare JOCURI CU CAPITANUL CHILOTI

Descrierea jocului Capitanul Chiloti Test de Matematica:
Capitanul Chiloti Test de Matematica este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, un joc gratuit pe care il puteti juca alaturi de prietenul vostru, Capitanul Chiloti. Acesta dragi copii este un joc extrem de interesant si de educativ, in care trebuie sa il ajutati pe Capitanul Chiloti sa reuseasca sa aiba un scor cat mai bun. Acesta este un joc cu test de matematica, in care trebuie sa fiti extrem de atenti si de concentrati, deoarece o sa vedeti ca intrebarile din matematica sunt destul de dificile, iar voi trebuie sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari de matematica si sa fiti cat mai rapizi. Timpul vostru va fi unul limitat, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca puteti sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari alaturi de Capitanul Chiloti, pana in momentul in care o sa reusiti sa terminati acest joc. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Capitanul Chiloti Test de Matematica acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu capitanul chiloti, jocuri 2017 cu capitanul chiloti, jocuri cu capitanul chilot test de matematica, captain underpants ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 285 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Capitanul Chiloti Test de Matematica, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Capitanul Chiloti Test de Matematica!

Made by www.firstpixel.info