PIRATUL ANA DE MEMORIE 2 - JOCURI CU PIRATUL ANA

PIRATUL ANA DE MEMORIE 2 - JOCURI CU PIRATUL ANA

Cele mai populare JOCURI CU PIRATUL ANA

Descrierea jocului Piratul Ana de Memorie 2:
Distractia nu se termina niciodata aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii puteti sa vedeti ca aducem pentru voi o gramada de joculete distractive. Jocul Piratul Ana de Memorie 2 este cel mai distractiv si cel mai interesant joc online aparut aici pe site-ul nostru de o vreme, un joc pentru fete si de baieti in acelasi timp, in care o sa aveti ocazia sa vedeti foarte multe imagini din desenul vostru preferat cu Piratul Ana. Asa cum ziceam, acesta este un joc online de memorie, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte si sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de Ana sa reusiti sa le gasiti pe toate in cel mai scurt timp. Piratul Ana are foarte multe imagini ascunse in spatele pieselor de memorie, iar voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa o ajutati pe Ana sa reuseasca sa le gaseasca pe toate si sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte si sa o faceti pe Piratul Ana sa se intoarca cu foarte multe alte jocuri la fel de interesante. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Piratul Ana de Memorie 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu piratul ana, jocuri 2017 cu piratul ana, jocuri disney cu piratul ana, jocuri de memorie cu piratul ana, jocuri de fete cu piratul ana,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 72 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Piratul Ana de Memorie 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Piratul Ana de Memorie 2!

Made by www.firstpixel.info