CERUL INTORS - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Cerul Intors:
Sunt foarte multi baieti aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca dragi copii aici pe site-ul nostru aducem foarte multe jocuri de baieti cat mai interesante. Astazi, am pregatit un joc gratuit 3D extrem de interesant in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune. Acest joc 3D cu Bile este unul de baieti, in care trebuie sa va duceti bila 3D cat mai departe in aceasta lume. Jocul este numit Cerul Intors, un joc special in care o sa vedeti foarte multe platforme 3D de diferite marimi si in diferite locuri, iar voi dragi copii trebuie sa mutati o bila 3d pe aceste platforme astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si sa ajungeti cat mai departe in acest joc online. Nu este deloc usor, insa dragi copii va trebui sa fiti siguri ca puteti sa apasati pe mouse-ul vostru in momentul potrivit pentru ca platformele voastre sa fie in locul potrivit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cerul Intors acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d, jocuri online 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri pentru copii 3d, jocuri cu bile 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 625 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cerul Intors, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cerul Intors!

Made by www.firstpixel.info