DOVE ZIUA DE CUMPARATURI DOLLY - JOCURI DE FETE

DOVE ZIUA DE CUMPARATURI DOLLY - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Dove Ziua de Cumparaturi Dolly:
Astazi dragi copii puteti sa vedeti ca personajele Dove sunt din nou prezente pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de Imbracat. In acest joc, o sa vedeti cum puteti ca alaturi de frumoasa Dove, sa reusiti sa faceti o gramada de cumparaturi Fashion. Voi dragi copii sunteti extrem de priceputi in tot ce priveste moda fashion, astfel ca fetele de pe site-ul nostru isi doresc astazi sa reuseiti ca impreuna alaturi de Dove, sa cumparati haine fashion Dolly, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa creati unele dintre cele mai interesante, cele mai frumoase si cele mai moderne haine, accesorii, coafuri si machiaje pe care sa le poarte si pe care sa le transforme in cele mai moderne vestimentatii Dolly. Chiar daca nu este usor, suntem siguri ca o sa va descurcati de minune si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa intalniti foarte multe jocuri de fete de imbracat pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dove Ziua de Cumparaturi Dolly acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dove, jocuri dolly, jocuri 2017 cu dove, jocuri cumparaturi fashion, jocuri de fete de imbracat, jocuri 2017 de fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 355 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dove Ziua de Cumparaturi Dolly, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dove Ziua de Cumparaturi Dolly!

Made by www.firstpixel.info