MAHJONG CU FLUTURI - JOCURI MAHJONG

Publicitate

MAHJONG CU FLUTURI - JOCURI MAHJONG

Publicitate

Descrierea jocului Mahjong cu Fluturi:
Acesta este unul dintre cele mai noi jocuir de mahjong aparute numai aici pe jocuri-friv.ro. Scopul acestui joc este sa gasiti perechile de fluri iddentici. Ca sa faceti acest lucru trebuie sa selectati cele doua carti cu ajutorul mouse-ului si astfel ele vor disparea. Ca sa treceti la nivelul urmator trebuie sa gasiti toate perechile de pe ecran. Va va ajuta si calculatorul, cand veti apasa pe butonul tips va va arata o pereche. Puteti face asta doar de 3 ori intr-un nivel. Tot de 3 ori veti putea sa amestecati cartile ramase in teren. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori de mahjong din lume.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu fluturi, jocuri cu insecte, jocuri mahjong cu insecte, jocuri mahjong cu fluturi, jocuri mahjong noi, jocuri mahjong 2013, jocuri mahjong 2014, jocuri mahjong noi, jocuri mahjong de fete, jocuri mahjong adulti, jocuri mahjong gratuite, jocuri mahjong gratis,

Jucat de: 136924 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mahjong cu Fluturi, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

monica a spus 05.02.2015

greu joc urat mai bine zis

Gabi a spus 19.08.2014

Este un joc frumos,as vrea sa stiu cate nivele are?

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info