MAHJONG CU FLUTURI - JOCURI MAHJONG

MAHJONG CU FLUTURI - JOCURI MAHJONG

Cele mai populare JOCURI MAHJONG

Descrierea jocului Mahjong cu Fluturi:
Acesta este unul dintre cele mai noi jocuir de mahjong aparute numai aici pe jocuri-friv.ro. Scopul acestui joc este sa gasiti perechile de fluri iddentici. Ca sa faceti acest lucru trebuie sa selectati cele doua carti cu ajutorul mouse-ului si astfel ele vor disparea. Ca sa treceti la nivelul urmator trebuie sa gasiti toate perechile de pe ecran. Va va ajuta si calculatorul, cand veti apasa pe butonul tips va va arata o pereche. Puteti face asta doar de 3 ori intr-un nivel. Tot de 3 ori veti putea sa amestecati cartile ramase in teren. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori de mahjong din lume.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mahjong cu Fluturi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu fluturi, jocuri cu insecte, jocuri mahjong cu insecte, jocuri mahjong cu fluturi, jocuri mahjong noi, jocuri mahjong 2013, jocuri mahjong 2014, jocuri mahjong noi, jocuri mahjong de fete, jocuri mahjong adulti, jocuri mahjong gratuite, jocuri mahjong gratis,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 230119 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mahjong cu Fluturi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

gigi15 a spus 19.09.2016

nu mai zboara fluturii rapid si devine inervant

silvi a spus 17.02.2016

super joc

monica a spus 05.02.2015

greu joc urat mai bine zis

Gabi a spus 19.08.2014

Este un joc frumos,as vrea sa stiu cate nivele are?

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info