PANTERA ROZ MEMOREAZA CARTILE - JOCURI CU PANTERA ROZ

PANTERA ROZ MEMOREAZA CARTILE - JOCURI CU PANTERA ROZ

Cele mai populare JOCURI CU PANTERA ROZ

Descrierea jocului Pantera Roz Memoreaza Cartile:
Un super joc cu Pantera Roz in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa memorezi cat mai bine, cat mai multe imagini si poze pe care le ai din noul joc de copii. In joc ii vei cunoaste atat pe Pantera Roz, animalul cel mai haios si mai amuzant alaturi de care ne distram de fiecare data in desenele animate in care apare. In joc ii vei cunoaste pe toti prietenii Panterei Roz care sunt Aardvark, unul dintre cei mai frustrati prieteni care seamata cu un tantar cu o trompa hoarte haios de care se rad toti prietenii Panterei. Big Nouse, asa zisul "Nas Mare" este cel de-al doile prieten al Panterei Roz care incearca si el sa se tina dupa aventurile prietenilor sai, insa tu in noul joc va trebui sa dai dovada de o memorie deosebita si sa incerci sa imperechezi toate tablele si imaginile pe care le ai de memorat. Pozele cu Pantera Roz si prietenii sai vor trebui imperechiate cat mai repede in momentul in care vrei sa ajungi sa fi in topul clasamentului jucatorilor, iar noi iti uram spor la noul joc de memorie.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa intorci tablele cu imaginile personajelor din desenele animate si sa incerci sa le gasesti perechea cat mai repede.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pantera Roz Memoreaza Cartile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pantera roz de memorie, jocuri pantera roz memory, jocuri de memorie 2013, jocuri friv 2013, jocuri cu pantera roz si prietenii, jocuri cu pantera roz gratis, jocuri cu pantera roz noi, jocuri cu pantera roz 2013, jocuri cu pantera roz boomerang, jocuri cu animale 2013, jocuri cu animale, jocuri de memorie, jocuri friv 2, jocuri friv, friv, sebi, memorie, tina, jocuri cu pantera roz,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23839 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pantera Roz Memoreaza Cartile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pantera Roz Memoreaza Cartile!

Made by www.firstpixel.info