DINO DAN SPORTIV - JOCURI CU DINO DAN

DINO DAN SPORTIV - JOCURI CU DINO DAN

Cele mai populare JOCURI CU DINO DAN

Descrierea jocului Dino Dan Sportiv:
Va asteptam aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro intr-un numar cat mai mare, deoarece dragi copii doar aici o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, puteti sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online din categoria de jocuri cu Dino Dan, in care o sa reusiti sa vedeti cum Dino Dan are nevoie de ajutorul vostru. In acest joc, Dino Dan isi doreste ca toti dinozaurii de pe site-ul nostru sa devina sportivi, astfel ca a pregatit pentru voi un joc cu fotbal, cu hochei si multe alte sporturi pe care o sa aveti ocazia sa le jucati alaturi de dinozaurii Dino Dan. Acest lucru nu va fi deloc usor insa, deoarece o sa vedeti ca Dino Dan va fi portar in acest joc, viar voi trebuie sa il ajutati sa primeasca foarte putine goluri, astfel o sa reusiti sa vedeti cum pana la final o sa acumulati foarte multe puncte si il veti face pe Dino Dan sa revina pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de foarte multe alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tasta SPACE.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dino Dan Sportiv acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dino dan, jocuri 2018 cu dino dan, jocuri pentru copii cu dino dan, jocuri sportive cu dino dan,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1830 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dino Dan Sportiv, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dino Dan Sportiv!

Made by www.firstpixel.info