MACARAUA CU MAGNET - JOCURI CU MACARALE

MACARAUA CU MAGNET - JOCURI CU MACARALE

Cele mai populare JOCURI CU MACARALE

Descrierea jocului Macaraua cu Magnet:
Macaraua cu Magnet este un joc palpitant de indemanare care va va testa agilitatea si precizia. In acest joc va trebui sa construiti un turn din blocuri de metal. Blocurile de piatra au forma de cub si va trebui s ale pui unul peste altul folosind o macara cu magnet. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa miscati macaraua pana la blocurile de metal si cand sunteti pe ele sa apasati space pentru a le lua pe sus. Cu atentie blocul de metal trebuie dus pana la locul marcat unde va trebui construit turnul. Ca sa lasati blocul trebuie sa apasati din nou pe tasta space. Jocul e cronometrat si veti primi mai multe puncte daca terminati cat mai repede de construit. Dati tot ce aveti mai bun deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru a controla macaraua si space pentru a activa si a dezactiva magnetul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Macaraua cu Magnet acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri macarale cu magnet, jocuri magnet crane, jocuri cu magneti, jocuri cu turnuri, jocuri de construit, jocuri cu constructii, jocuri cu macarale lego, jocuri cu macarale gratis, jocuri cu macarale mari, jocuri cu macarale y7, jocuri cu macarale de incarcat, jocuri cu macarale de spart, jocuri cu macarale care sapa, jocuri cu macarale si camioane, jocuri cu macarale cu carlig, jocuri cu macarale de ridicat, jocuri cu macarale 2013, jocuri cu macarale 2014, jocuri cu utilaje,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 54356 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Macaraua cu Magnet, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

asd a spus 08.03.2014

cel mai handicapat joc

ali a spus 10.01.2014

super mega tare imi place jocul

mn a spus 02.11.2013

DA DA DA DA

TARE a spus 01.11.2013

TARE

Ex a spus 29.10.2013

naspa joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info