FAMILIA HAPPOS TAIE BILE - JOCURI CU FAMILIA HAPPOS

FAMILIA HAPPOS TAIE BILE - JOCURI CU FAMILIA HAPPOS

Cele mai populare JOCURI CU FAMILIA HAPPOS

Descrierea jocului Familia Happos Taie Bile:
Familia Happos Taie Bile este cele mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi dragi prieteni va invitam intr-un numar cat mai mare sa vedeti despre ce este vorba in acest nou joc online din categoria de jocuri cu Familia Happos. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de atenti si de rapizi, deoarece acesta este un joc exact ca Fruit Ninja, doar ca personajele si micutele bile vor avea imagini cu animalele din Familia Happos. Voi dragi copii trebuie sa acumulati cat mai multe puncte in acest joc Familia Happos Taie Bile, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca veti reusi sa taiati cat mai multe bile pana la finalul acestui joc, lucru care nu o sa fie deloc usor de realizat, deoarece o sa vedeti cum puteti sa alaturi de persoanjele din familia Happos sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a taia bilele potrivite. Din cand in cand, pe ecran o sa apara bile cu bombe in interior, daca o sa le taiati pe acestea o sa vedeti ca o sa va ia de fiecare data o viata. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Familia Happos Taie Bile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu familia happos, jocuri 2018 cu familia happos, jocuri cu animale cu familia happos, jocuri cu bile cu familia happos ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 534 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Familia Happos Taie Bile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Familia Happos Taie Bile!

Made by www.firstpixel.info