SUPER MARIO 3 - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Super Mario 3:
O gramada de jocuri distractive apar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi puteti sa va intalnti din nou alaturi de Super Mario. Astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc de aventura din categoria de jocuri cu Mario. In acest joc, voi trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un joc special de aventura de baieti, in care trebuie ca alaturi de Mario, sa reusiti sa aveti cat mai multe puncte. Voi dragi copii trebuie sa reusiti sa omorati toate ciupercutele monstru sarind peste ele si strivindu-le, insa Mario are nevoie de diferite tipuri de ciuperci pentru a creste mare, pentru a avea puteri speciale sau pentru a deveni nemuritor, astfel ca trebuie sa le colectati pe acestea cand le vedeti. Voi dragi copii trebuie sa mergeti alaturi de Super Mario in toate nivelele si sa acumulati cat mai multe puncte inclusiv adunand toate monedele aurite, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri online cu Mario vor aparea aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta X.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Mario 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario, jocuri 2018 cu mario, jocuri cu super mario, jocuri cu super mario bros 3,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2009 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Mario 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Mario 3!

Made by www.firstpixel.info