INCARCA MARFA - JOCURI CU MACARALE

Publicitate

INCARCA MARFA - JOCURI CU MACARALE

Cele mai populare JOCURI CU MACARALE

Publicitate

Descrierea jocului Incarca Marfa:
Incarca Marfa este unul dintre cele mai noi jocuri de indemanare aparute in aceasta categorie numai aici pe jocuri-friv.ro. In acest joc veti lucra intr-un port naval pe o macara si va trebui sa incarcati marfa in vapoare. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare va fi tot mai greu si va va da batai de cap. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa luati marfa si sa o puneti la locul mrcat in vapor. Jocul este pe timp si daca nu terminati de incarcat marfa inainte ca timpul sa se scurga veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Incarca Marfa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu barci, jocuri cu vapoare, jocuri cu vapoare de marfa, jocuri incarca vaporul, jocuri cu incarcari, jocuri cu marfa, jocuri shipping yard, jocuri cu macarale lego, jocuri cu macarale gratis, jocuri cu macarale mari, jocuri cu macarale y7, jocuri cu macarale de incarcat, jocuri cu macarale de spart, jocuri cu macarale care sapa, jocuri cu macarale si camioane, jocuri cu macarale cu carlig, jocuri cu macarale de ridicat, jocuri cu macarale 2013, jocuri cu macarale 2014, jocuri cu utilaje,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 52624 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Incarca Marfa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alex a spus 26.05.2014

tare naspa

andrei a spus 20.03.2014

e tare naspa

marian a spus 06.01.2014

enervant joc

mario a spus 17.12.2013

trei minute te joci iar 24 din 24 astepti sa se incarce

bubu a spus 11.12.2013

frumos jocul

ely a spus 05.11.2013

tare jocu

EE a spus 01.11.2013

EEEE TAREE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info