CINDY ROCHIA DE IARNA - JOCURI DE FETE

CINDY ROCHIA DE IARNA - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Cindy Rochia de Iarna:
Va asteptam intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii puteti sa vedeti ca am dus o gramada de jocuri de fete in acest an. In 2018, Cindy doreste sa devina o fata din ce in ce mai cunoscuta, astfel ca astazi vine aici pe site-ul nostru pentru a reusi sa o ajutati sa isi gaseasca o rochie speciala de iarna. Voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de creativi si extrem de atenti, astfel incat sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru Cindy, care dragi copii isi doreste sa arate cat mai bine si sa reusiti sa ii gasiti haine, accesorii, coafuri si machiaje speciale pe care s le poarte in aceasta iarna. Acest joc onlien de imbracat si de machiat cu Cindy este unul cu totul si cu totul special, in care voi trebuie sa faceti alegerile potrivite, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o puteti ajuta pe Cindy sa fie cat mai frumoasa, astfel o sa vedeti ca se va intoarce pe site-ul nostru cu noi jocuri la fel de frumoase. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cindy Rochia de Iarna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cindy, jocuri 2018 cu cindy, jocuri de iarna cu cindy, jocuri de imbracat cu cindy,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 283 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cindy Rochia de Iarna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cindy Rochia de Iarna!

Made by www.firstpixel.info