DOROTHY DIN VRAJITORUL DIN OZ DE MEMORIE - JOCURI CU LEGENDELE DIN OZ

DOROTHY DIN VRAJITORUL DIN OZ DE MEMORIE - JOCURI CU LEGENDELE DIN OZ

Cele mai populare JOCURI CU LEGENDELE DIN OZ

Descrierea jocului Dorothy din Vrajitorul din OZ de Memorie:
Va aducem astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi pregatim pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai frumoase jocuri online din categoria de jocuri cu Vrajitorul din Oz, in care suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de buna voastra prietena Dorothy. Aceasta draguta fetita vine astazi pe site-ul nostru alaturi de un joc special online de memorie, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti ca pana la final, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Acest joc online gratuit de memorie cu Dorothy din Vrajitorul din OZ vine pe site-ul nostru alaturi de o gramada de imagini speciale, pe care voi le puteti vedea doar aici pe site-ul nostru. Nu o sa fie deloc usor, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca puteti ca alaturi de Dorothy, sa gasiti toate imaginile pereche in acelasi timp din tabelul cu piese de memorie, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca pana la final, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa vedeti ca diferite alte jocuri online cu Vrajitorul din OZ o sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dorothy din Vrajitorul din OZ de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu vrajiturul din oz, jocuri 2018 cu dorothy din vrajitorul din oz, jocuri de memorie cu dorothy, wizzard of oz, dorothy,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 551 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dorothy din Vrajitorul din OZ de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dorothy din Vrajitorul din OZ de Memorie!

Made by www.firstpixel.info