PAUZA DE APA - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

PAUZA DE APA - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Pauza de Apa:
Unul dintre cele mai distractive jocuri online de Baieti apare astazi aici si face parte din categoria de jocuri cu The Loud House. Da dragi copii, avit vazut bine, un nou joc online Nickelodeon din categoria de jocuri cu The Loud House apare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa va intalniti alaturi de Lincoln, care a pregatit pentru voi o adevarata aventura pe care sa o jucati impreuna. Voi dragi prieteni trebuie sa il ajutati pe Lincoln sa bea apa, deoarece el trebuie sa faca o Pauza de Apa in acest joc online cu The Loud House, iar pentru asta trebuie sa strabateti lumea de aventura din acest joc pentru a reusi sa gasiti toate sticlele de apa si sa le puneti pe cutiile speciale, de unde Lincoln din The Loud House poate sa bea apa. O sa acumulati puncte cu fiecare apa pe care o beti, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca puteti sa faceti cele mai bune alegeri pentru ca Lincoln sa acumuleze cat mai multe puncte, astfel diferite alte jocuri online cu The Loud House pot sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pauza de Apa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu the loud house, jocuri 2018 cu the loud house, jocuri de baieti cu the loud house, jocuri pentru copii cu lincoln, jocuri de aventura cu lincoln ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 431 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pauza de Apa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pauza de Apa!

Made by www.firstpixel.info