INTREABAL PE EMILUT - JOCURI DE BAIETI

INTREABAL PE EMILUT - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Intreabal pe Emilut:
Am pregatit pentru voi dragi copii un joc special de Baieti in care o sa va distrati alaturi de un nou personaj de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Emilut este un baietel din Romania care astazi vine pe site-ul nostru alaturi de unul dintre cele mai distractive jocuri online cu Intrebari pe care le puteti juca gratuit. Astazi, o sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc, o sa ii puneti lui Emilut cele mai interesante intrebari. Acest joc cu Emilut online este unul dintre cele mai noi jocuri pentru copii din Romania. Emilut vine pe site-ul nostru cu foarte multe raspunsuri hazlii pentru toate intrebarile pe care voi le puteti avea. Nu o sa fie usor sa il puneti in dificultate pe Emilut cu intrebarile voastre despre lemne sau despre gradinita, deoarece Emilut are vorbele mereu la el si va va da un raspuns prompt pentru orice intrebare sau afirmatie la care va puteti gandi. Va asteptam sa va jucati cu Emilut la gradinita sau Emilut la taiat de lemne aici pe jocuri-friv.ro, unde in fiecare zi vom aduce diferite alte jocuri in care s-ar putea sa va revedeti chiar cu Emilut. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Intreabal pe Emilut acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu emilut, jocuri 2018 cu emilut, emilut online, emilut la gradinita, emilut taie lemne online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5135 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Intreabal pe Emilut, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

LEISA a spus 07.01.2018

NUIMI PLACE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info