FATA COSPLAY IN SALONUL DE COAFAT - JOCURI DE COAFAT

FATA COSPLAY IN SALONUL DE COAFAT - JOCURI DE COAFAT

Cele mai populare JOCURI DE COAFAT

Descrierea jocului Fata Cosplay in Salonul de Coafat:
O frumoasa fata vine astazi pe site-ul nostru alaturi de un joc gratuit de Coafat special. Acesta este un nou joc online cosplay pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti ca pana la final, o sa aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de aceasta fata, care vrea sa aiba o coafura Cosplay pe care sa o poarte. Acest lucru nu este deloc usor de realizat, astfel ca trebuie sa fiti extre de creativi pentru a reusi sa modelati o super coafura cosplay. Pentru a avea o munca mult mai usoara, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un salon de coafat cu toate ustensilele de care sa va folositi si sa creati o coafura cosplay extrem de interesanta. O sa aveti uscatoare de par, foarfece, creme si tratamente de par speciale pe care le puteti folosi in acest joc online de Coafat, astfel o sa reusiti sa o ajutati pe aceasta domnisoara sa fie o noua fata cosplay de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde vom continua sa pregatim diferite alte jocuri de fete online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fata Cosplay in Salonul de Coafat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete, jocuri 2018 de fete, jocuri de fete de coafat, jocuri online de coafat, jocuri gratis de coafat, jocuri cu coafuri cosplay ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 223 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fata Cosplay in Salonul de Coafat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fata Cosplay in Salonul de Coafat!

Made by www.firstpixel.info