MICKEY MOUSE FEBRA FOTBAL - JOCURI CU MICKEY MOUSE

MICKEY MOUSE FEBRA FOTBAL - JOCURI CU MICKEY MOUSE

Cele mai populare JOCURI CU MICKEY MOUSE

Descrierea jocului Mickey Mouse Febra Fotbal:
Micutul soricel Mickey Mouse revine astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc online special de sport in care o sa va distrati de minune alaturi de el. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa il ajutati pe Mickey Mouse sa devina unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati puncte marcand o gramada de goluri. Trebuie sa fiti pregatiti, deoarece o sa aveti un portar foarte bun, iar voi trebuie sa il ajutati pe Mickey Mouse sa marcheze cat mai multe goluri in acest joc online, lucru care o sa il faca pe bunul vostru prieten Mickey Mouse sa se intoarca pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de diferite alte jocuri online. Chiar daca nu este usor sa deveniti cei mai buni jucatori de fotbal de pe site-ul nostru, Mickey Mouse este pregatit sa incerce, astfel trebuie sa fiti siguri ca marcati multe goluri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mickey Mouse Febra Fotbal acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mickey mouse, jocuri 2018 cu mickey mouse, jocuri de fotbal cu mickey mouse, jocuri pentru copii cu mickey mouse, jocuri distractive cu mickey mouse, jocuri de baieti cu animale ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1169 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mickey Mouse Febra Fotbal, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mickey Mouse Febra Fotbal!

Made by www.firstpixel.info