MAREA CURSA CU MELCI - JOCURI CU SPONGEBOB

MAREA CURSA CU MELCI - JOCURI CU SPONGEBOB

Cele mai populare JOCURI CU SPONGEBOB

Descrierea jocului Marea Cursa cu Melci:
Marea Cursa cu Melci este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii puteti mereu sa va distrati de minune alaturi de toate personajele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Spongebob, in care o sa vedeti ca Patrick alaturi de Spongebob pregatesc un adevarat concurs intre mecli. Acesta este un joc special de curse cu melci, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca melcul vostru sa fie unul dintre cei mai rapizi si care sa aiba cele mai multe puncte. Acest lucru nu o sa fie deloc usor de realizat, deoarece voi o sa veti melci la fel de rapizi si la fel de determinati sa castige aceste curse cu melci de pe site-ul nostru. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti ca alaturi de Spongebob, o sa acumulati foarte multe puncte, astfel diferite alte jocuri online din categoria de jocuri cu Nickelodeon o sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Marea Cursa cu Melci acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spongebob, jocuri 2018 cu spongebob, jocuri pentru copii cu spongebob, jocuri de curse cu spongebob, jocuri nickelodeon cu spongebob ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1585 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Marea Cursa cu Melci, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Marea Cursa cu Melci!

Made by www.firstpixel.info