PRINTESE BALUL SCLIPITOR DE CRACIUN - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

PRINTESE BALUL SCLIPITOR DE CRACIUN - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Printese Balul Sclipitor de Craciun:
Un nou joc online din categoria de jocuri cu Regatul de Gheata le aduce in fata voastra pe Elsa si Anna, care astazi isi doresc sa fie cat mai frumoase, cat mai moderne si cat mai moderne. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa le ajutati pe cele doua printese Disney, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa le ajutati pe Elsa si Anna sa fie gata de o super petrecere de Craciun de pe site-ul nostru. Acest joc se numeste Printese Bal Sclipitor de Craciun, in care o sa vedeti ca ambele printese Disney isi doresc sa aiba haine, machiaje, accesorii, coafuri si machiaje cat mai frumoase si elegante pe care sa le poarte impreuna. Acesta este un joc Frozen de Craciun de machiat si de imbracat, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa le ajutati pe Elsa si Anna sa fie cele mai frumoase printese Disney de la acest bal sclipitor de Craciun. Faceti alegerile potrivite, astfel cele doua printese Fashion vor fi extrem de fericite si vor ruesi sa se intoarca aici pe site-ul nostru cu foarte multe alte jocuri friv pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Balul Sclipitor de Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete, jocuri 2018 de craciun cu elsa si anna, jocuri frozen cu elsa si anna, jocuri de imbracat cu regatul de gheata, jocuri frozen 2018 ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 683 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Balul Sclipitor de Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lilolu a spus 23.12.2017

foarte frumos jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info