CARS FULGER MCQUEEN ANTRENAMENT OFFROAD - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

CARS FULGER MCQUEEN ANTRENAMENT OFFROAD - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

Cele mai populare JOCURI CU FULGER MCQUEEN

Descrierea jocului Cars Fulger McQueen Antrenament Offroad:
Bunul vostru prieten Fulger McQueen, una dintre cele mai rapide masini Disney de pe site-ul nostru se intoarce astazi alaturi de un nou joc de baieti cu Masini. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti ca alaturi de Fulger McQueen, o sa reusiti sa deveniti piloti de curse extrem de buni, ceea ce nu o sa fie deloc usor, deoarece o sa reusiti sa vedeti cum alaturi de Fulger McQueen trebuie sa va antrenati pe pistele offroad din acest joc online. Voi dragi copii trebuie sa fiti cei mai rapizi si pe acete piste offroad pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte, lucru care nu o sa fie deloc usor, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte cu fiecare cursa pe care o faceti alaturi de Fulger McQueen, care se va intoarce alaturi de diferite alte jocuri cu Masini Disney. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cars Fulger McQueen Antrenament Offroad acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu fulger mcqueen, jocuri 2018 cu fulger mcqueen, jocuri pentru copii cu masini, jocuri de curse cu fulger mcqueen ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1602 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cars Fulger McQueen Antrenament Offroad, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fulger a spus 06.01.2018

E super jocul !!! Incercati-l

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info