PRINTESE SHOW VICTORIA SECRET - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE SHOW VICTORIA SECRET - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Show Victoria Secret :
Astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi copii aveti ocazia sa vedeti cum puteti ca alaturi de Jasmine, Ariel si Elsa sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multa experienta in lumea modei. Am adus un nou joc online din categoria de jocuri cu Printese, un joc gratuit de imbracat, in care Ariel, Elsa si Jasmine urmeaza sa participe la o prezentare de moda cu fetele de la Victoria Secret, iar voi trebuie sa le ajutati sa se pregateasca, deoarece acesta este singurul mod in care puteti ca alaturi de Jasmine, Ariel si Elsa sa faceti parte din aceasta prezentare de moda. Chiar daca nu o sa fie deloc usor, voi dragi copii o sa vedeti ca Elsa, Jasmine si Ariel isi doresc sa aiba cele mai frumoase, cele mai moderne si cele mai elegante haine pe care sa le poarte, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum diferite alte jocuri 2018 cu printese vor urma sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Show Victoria Secret acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu printese, jocuri de fete de imbracat, jocuri 2018 cu printese, jocuri de fete de imbracat online, jocuri disney ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1042 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Show Victoria Secret , folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ionela a spus 27.12.2017

eeeeeeeee foarteeeeeeeeee frumonasp

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info