BATTLE PETS - JOCURI CU ANIMALE

BATTLE PETS - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Battle Pets:
Battle Pets este numele celui mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii am adus pentru voi unul dintre cele mai noi jocuri online cu Animale. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa ajutati animalele din acest joc sa devina cei mai buni soldati de pe site-ul nostru, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca puteti ca in acest joc, voi alaturi de animalele din acest joc sa reusiti sa vedeti cum puteti sa asezati fiecare animal din acest joc pentru a lovii robotii care vin sa ii atace. Acest lucru nu este deloc usor, insa suntem siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, astfel incat sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati puncte distrugand foarte multi inamici, astfel animalele voastre vor fi tefere si o sa reusiti sa vedeti cum diferite alte jocuri noi cu Animale de actiune vor aparea aici pe site-ul nostru in care sa impuscati diferite alte lucruri si sa acumulati cat mai multe puncte. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Battle Pets acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu animale, jocuri cu battle pets, jocuri 2018 cu animale, jocuri de aventura cu animale ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 286 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Battle Pets, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Battle Pets!

Made by www.firstpixel.info