DOROTHY DIN VRAJITORUL DIN OZ 7 DIFERENTE - JOCURI CU LEGENDELE DIN OZ

DOROTHY DIN VRAJITORUL DIN OZ 7 DIFERENTE - JOCURI CU LEGENDELE DIN OZ

Cele mai populare JOCURI CU LEGENDELE DIN OZ

Descrierea jocului Dorothy din Vrajitorul din OZ 7 Diferente:
Suntem pregatiti astazi cu unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Astazi, o sa vedeti ca Dorothy din Vrajitorul din OZ, revine pe site-ul nostru jocuri-kids.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Dorothy, deoarece acesta este un nou joc online din categoria de jocuri cu Diferente, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte in timpul in care veti gasi toate cele sapte diferente dintre cele doua imagini a lui Dorothy din Vrajitorul din Oz. Nu este deloc usor, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cat sunt de interesante imaginile lui Dorothy. Voi trebuie sa gasiti aceste diferente in cel mai scurt timp, astfel o sa reusiti sa vedeti cat de mult va puteti distra si o sa vedeti cum puteti ca noi jocuri online cu Diferente sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dorothy din Vrajitorul din OZ 7 Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu legendele din oz, jocuri 2018 cu vrajitorul din oz, jocuri pentru copii cu dorothy din vrajitorul din oz, jocuri de fete cu dorothy, jocuri cu diferente cu legendele din oz,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 682 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dorothy din Vrajitorul din OZ 7 Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dorothy din Vrajitorul din OZ 7 Diferente!

Made by www.firstpixel.info