LOVESTE LEMINGII - JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

LOVESTE LEMINGII - JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

Cele mai populare JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

Descrierea jocului Loveste Lemingii:
Aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi copii aveti ocazia ca mereu sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Grizzy si Lemingii, in care trebuie sa fiti foarte rapizi pentru a reusi sa acumulat cat mai multe puncte. Acest joc se joaca folosind MOUSE-ul, deoarece o sa vedeti ca in acest voi o sa folositi un mic ciocanel, cu care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa loviti cat mai multe animalute din categoria de jocuri cu Grizzy si Lemingii. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece o sa vedeti ca acete animalute vor aparea la suprafata din gaurile mici din acest joc, iar ele nu vor sta foarte mult la supfrata, ceea ce inseamna ca trebuie sa va folositi ciocanul si sa le loviti pentru a fi siguri ca puteti sa terminati acest joc online cu cat mai multe puncte, astfel o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2018 cu Grizzy si Lemingii vor aparea pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Loveste Lemingii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu grizzy si lemingii online, jocuri 2018 cu grizzy si lemingii, jocuri de lovit lemingii, jocuri cu animale cu grizzy si lemingii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1303 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Loveste Lemingii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Loveste Lemingii!

Made by www.firstpixel.info