VISE IN LUMEA CU BOMBOANE - JOCURI DE FETE

VISE IN LUMEA CU BOMBOANE - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Vise in Lumea cu Bomboane:
Intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care puteti ca alaturi de trei fete frumoase, sa creati o lume de vis a bomboanelor. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online de Fete, in care trebuie sa fiti foarte creativi si foarte atenti, deoarece acesta este un joc special de Decorat, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte in timpul in care reusiti sa creati o lume speciala de bomboane. Acest lucru nu o sa fie deloc usor, deoarece dragi copii o sa vedeti ca voi trebuie sa creati o lume cu cat mai multe bomboane si cat mai diversificate, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa vedeti ca diferite alte jocuri de fete vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, in care sa va intalniti alaturi de alte fete la fel de dragute. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vise in Lumea cu Bomboane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete, jocuri 2018 de fete, jocuri de fete de decorat, jocuri noi de fete online,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 214 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vise in Lumea cu Bomboane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vise in Lumea cu Bomboane!

Made by www.firstpixel.info