PARCATI CAMIOANE 3D - JOCURI CU MASINI

PARCATI CAMIOANE 3D - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcati Camioane 3D:
Am adus astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, un nou joc gratuit 3D pe care sa il jucati alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti, deoarece acesta este un joc 3D cu masini si camioane, in care trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acesta este un joc special de parcat cu masini si camioane, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa parcati toate camioanele 3D cu remorca in locurile special amenajate, astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte si sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru. Chiar daca nu va fi usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum puteti ca alaturi de prietenii vostri o sa conduceti diferite camioane 3D aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcati Camioane 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane, jocuri 2018 cu masini 3d, jocuri 3d de parcat, jocuri cu camioane 3d, jocuri de baieti de parcat camioane 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2000 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcati Camioane 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcati Camioane 3D!

Made by www.firstpixel.info