SURORI CUMPARATURI DE CRACIUN - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

SURORI CUMPARATURI DE CRACIUN - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Surori Cumparaturi de Craciun:
Intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii in fiecare zi a saptamanii puteti sa va distrati de minune alaturi de cele mai noi jocuri online. AStazi, am pregatit pentru voi un nou joc special din categoria de jocuri cu Regatul de Gheata, in care o sa vedeti ca cele doua surori Disney vin pe site-ul nostru pentru a reusi sa fie cele mai frumoase fete de Craciun. Acest lucru nu va fi deloc usor de realizat, deoarece o sa vedeti ca Elsa si Anna isi doresc sa aiba cele mai frumoase, cele mai moderne si cele mai atragatoare haine, accesorii, coafuri si machiaje speciale pe care sa le poarte. Nu va fi deloc usor, insa trebuie sa fiti siguri ca puteti sa mergeti la cumparaturi de Craciun alaturi de Elsa si Anna, care vor dori sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc. Nu va fi deloc usor, insa dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati si o sa o ajutati pe Elsa si Anna sa aiba haine si accesorii speciale de Craciun pe care sa le poarte in acest jco online cu printese. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Surori Cumparaturi de Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: frozen, regatul de gheata, elsa si anna, craciun cu elsa si anna, jocuri cu surorile frozen de craciun,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 396 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Surori Cumparaturi de Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Surori Cumparaturi de Craciun!

Made by www.firstpixel.info