VICTORIA BOUTIQUE DE CROITORIE DE ANUL NOU - JOCURI DE FETE

VICTORIA BOUTIQUE DE CROITORIE DE ANUL NOU - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Victoria Boutique de Croitorie de Anul Nou:
Victoria este un personaj destul de cunoscut aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca o sa vedeti ca astazi am pregatit pentru voi un nou joc de fete, in care sa va intalniti alaturi de Victoria. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti ca alaturi de Victoria, sa gasiti care sunt cele mai frumoase, cele mai moderne si cele mai atragatoare haine si accesorii pe care sa le poarte toate fetele de anul nou. Victoria are un boutique de croitorie, iar voi trebuie sa o ajutati sa creeze unele dintre cele mai frumoase, cele mai moderne si cele mai interesante haine speciale, rochii moderne si diferite accesorii extravagante pe care toate fetele de pe site-ul nostru cu jocuri friv sa le poarte, iar noi suntem siguri ca o sa sa va distrati de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri de fete cu Victoria si croitori vor aparea in curand pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Victoria Boutique de Croitorie de Anul Nou acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu victoria online, victoria online, jocuri de fete cu victoria, jocuri 2018 cu victoria,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 231 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Victoria Boutique de Croitorie de Anul Nou, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Victoria Boutique de Croitorie de Anul Nou!

Made by www.firstpixel.info