ARIEL IL SALVEAZA PE NEMO - JOCURI CU MICA SIRENA

ARIEL IL SALVEAZA PE NEMO - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Ariel il Salveaza pe Nemo:
Un joc special cu printese, cu animale si cu doctori apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii mereu puteti sa vedeti care sunt cele mai interesante jocuri friv. Astazi, am adus un joc gratuit cu Mica Sirena si Nemo, in care o sa reusiti sa il vedeti pe cel mai cunoscut pestisor din ocean. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa o ajutati pe Ariel, deoarece Nemo este ranit si neingrijit, iar voi dragi copii alaturi de Ariel trebuie sa fiti doctori si sa vedeti cum puteti sa folositi toate ustensilele speciale de doctori, astfel incat Nemo sa se simta din ce in ce mai bine. Nu va fi usor deloc, insa o sa vedeti ca Nemo are diferite rani si accidente, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa il faceti pe Nemo sa se simta bine din nou si sa inoata in ocean alaturi de Ariel, iar noi vom continua sa aducem jocuri cu Mica Sirena si jocuri cu Nemo aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ariel il Salveaza pe Nemo acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ariel, jocuri 2018 cu ariel, jocuri de fete cu ariel, jocuri cu doctori cu mica sirena, jocuri cu nemo si ariel, jocuri 2018 cu ariel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 384 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ariel il Salveaza pe Nemo, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ariel il Salveaza pe Nemo!

Made by www.firstpixel.info