SOFER BUGGY - JOCURI CU MASINI

SOFER BUGGY - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Sofer Buggy:
Un nou joc online 3D apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copiii mereu puteti sa gasiti cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti cu masini. Astazi, un nou joc 3D cu masini apare pe site-ul nostru cu jocuri friv, in care trebuie sa demonstrati ca sunteti unul dintre cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru. Acesta este un joc 3D de curse cu masini Buggy, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa conduceti cat mai bine fiecare masina 3D pe care noi am pregatit-o pentru voi, ceea ce nu o sa fie deloc usor, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti ca pana la finalul acestui joc, voi alaturi de masina Buggy 3D din acest joc, sa reusiti sa fiti cei mai rapizi. O sa concurati in curse cu masini 3D impotriva a foarte multor alti oponenti, iar voi trebuie sa castigati cat mai multe curse pentru a reusi sa terminati si sa acumulati puncte, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri de baieti cu masini 3D vor aparea aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofer Buggy acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri noi 3d de baieti, jocuri de curse cu masini 3d online, jocuri cu buggy 3d online de baieti, jocuri de curse 3d cu masini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1572 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofer Buggy, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sofer Buggy!

Made by www.firstpixel.info