PRINTESA JASMINE DIFERENTE - JOCURI CU ALADDIN

PRINTESA JASMINE DIFERENTE - JOCURI CU ALADDIN

Cele mai populare JOCURI CU ALADDIN

Descrierea jocului Printesa Jasmine Diferente:
Incercam in fiecare zi sa aducem diferite jocuri pentru voi, astfel ca astazi dragi copii aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de frumoasa printesa Jasmine, care a adus pentru voi un joc special cu Diferente, in care sa va distrati de minune. Acesta este un joc special de fete cu diferente, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat ma imulte puncte, deoarece acesta este un joc din categoria de jocuri cu Aladdin, in care Jasmine este personajul principal. Frumoasa printesa Disney are mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece dragi copii o sa vedeti ca frumoasa printesa Disney a pregatit pentru voi o super imagine in care ea va fi alaturi de un tigru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa gasiti toate diferentele dintre imaginea originala si o dublura, astfel Jasmine o sa va recompenseze cu diferite puncte pentru fiecare diferenta pe care voi o gasiti. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Jasmine Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu printese, jocuri 2018 cu jasmine, jocuri 2018 cu aladdin, jocuri noi cu aladdin, jocuri cu printesa jasmine diferente,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 386 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Jasmine Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa Jasmine Diferente!

Made by www.firstpixel.info