EXCAVATOARE 3D - JOCURI CU MASINI

EXCAVATOARE 3D - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Excavatoare 3d:
Excavatoare 3d este unul dintre cele mai noi jocuri de indemanare din aceasta categorie care iti va testa agilitatea si talentul de sofer. In acest joc veti avea parte de multa aventura la volanul unui excavator. Jocul este foarte realist fiind un joc 3d. Scopul acestui joc este sa avansati cat mai mult. Ca sa avansati in nivele superioare va trebui sa in fiecare nivel sa aruncati cate un bolovan in gropi. Ca sa faceti acest lucru trebuie sa conduceti excavatorul cu atentie, sa luati cate un bolovan in cuva si sa-l aruncati in groapa. Dati tot ce aveti mai bun pentru a avansa cat mai multe deoarece ati putea ajunge printre cei mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare, z pentru a ridica cuva si x pentru a lasa-o jos
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Excavatoare 3d acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu gauri, jocuri acopera gaurile, jocuri cu pietre, jocuri cu excavatoare 3d, jocuri 3d, jocuri loader golf, jocuri cu excavatoare, jocuri cu excavatoare mari, jocuri cu excavatoare 3d, jocuri cu excavatoare 2013, jocuri cu excavatoare 2014, jocuri cu excavatoare cu senile, jocuri cu excavatoare de sapat, jocuri cu excavatoare si camioane, jocuri cu excavatoare pe santier, jocuri cu excavatoare noi, jocuri cu excavatoare gratis, jocuir cu excavatoare online,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 63132 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Excavatoare 3d, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

sebi a spus 08.06.2014

mai am parteneri

Alex a spus 31.03.2014

e urat

NATI a spus 21.03.2014

E FOARTE URaT

ionut a spus 12.01.2014

e tare jocul

andrei a spus 15.11.2013

e cel mai urit joc nici nu til dascide

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info