BEBELUSA ANGELA TIMPUL PENTRU BAIE - JOCURI TALKING FRIENDS

BEBELUSA ANGELA TIMPUL PENTRU BAIE - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Bebelusa Angela Timpul pentru Baie:
Doar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi copii aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de foarte multe personaje, astfel ca va asteptam si astazi aici pe site-ul nostru pentru a va intalni alaturi de un personaj din categoria de jocuri cu Talking Friends. In acest joc cu animale, personajul principal este Talking Angela, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti ca alaturi de bebelusa Angela, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o faceti pe micuta pisicuta sa fie una dintre cele mai frumoase si cele mai moderne pisicute de pe site-ul nostru. Bebelusa Angela este murdara si neingrijita la inceputul acestui joc, iar voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa o ajutati sa se spele si sa se ingrijeasca, ceea ce nu va fi deloc usor, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa o spalati pe bebelusa Angela, iar pana la final, ea va fi cea mai draguta pisica de pe site-ul nostru, unde noi jocuri cu Talking Friends vor aparea. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bebelusa Angela Timpul pentru Baie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking friends 2018, jocuri de fete cu angela, jocuri cu talking angela bebelus, jocuri cu bebelusa talking angela, jocuri cu pisici cu talking angela ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2948 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bebelusa Angela Timpul pentru Baie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bebelusa Angela Timpul pentru Baie!

Made by www.firstpixel.info