ZOMBIE SHOW - JOCURI CU MASINI

ZOMBIE SHOW - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Zombie Show:
Zombie Show este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati din nou, deoarece acesta este un joc online de baieti cu masini, in care o sa aveti ocazia sa conduceti cele mai puternice si cele mai rapide masini 3D. Acesta este cel mai nou joc 3D de pe site-ul nostru, in care voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in acest joc online, voi dragi copii o sa reusiti sa conduceti masina 3D cat mai bine. Alaturi de masina voastra 3D, voi baieti si fete trebuie sa conduceti cat mai bine si sa omorati cat mai multi zombie de pe site-ul nostru, lucru care nu va fi deloc usor, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa acumulati cat mai multe puncte, calcand foarte multi zombie cu masina 3D pe care voi o aveti disponibila, astfel diferite alte jocuri 3D cu masini vor aparea aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zombie Show acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri 3d cu zombie, jocuri noi cu masini 3d, jocuri de baieti cu masini 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 918 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zombie Show, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Zombie Show!

Made by www.firstpixel.info