DOCTOR DE URECHI AMUZANT - JOCURI CU DOCTORI

DOCTOR DE URECHI AMUZANT - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Doctor de Urechi Amuzant:
Doar daca intrati pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, aveti ocazia sa gasiti cele mai noi jocuri 2018 pe care sa le jucati gratuit. Astazi, am adus un nou joc online cu Doctori, in care dragi copii voi trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece un doctor trebuie sa fie extrem de destept si sa vada de fiecare data care este problema cu pacientul sau. In acest joc cu doctori, o tanara domnisoara vine in cabinetul vostru de doctori deoarece are foarte mari dureri, iar voi trebuie sa fiti siguri ca veti reusi sa o ajutati sa isi vindece urechea. Aceasta are o infectie la ureche, iar voi trebuie sa o sterilizati, sa ii acordati diferite tratamente si sa folositi toate ustensilele de pe site-ul nostru pentru a reusi sa o faceti sa se simta mai bine si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o ajutati sa aiba o ureche curata si fara infectie, astfel o sa puteti deveni cei mai buni doctori de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doctor de Urechi Amuzant acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori, jocuri 2018 cu doctori, jocuri pentru copii cu doctori, jocuri gratis cu doctori,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 548 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doctor de Urechi Amuzant, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Doctor de Urechi Amuzant!

Made by www.firstpixel.info