CAPITANUL CHILOTI JELLY MATCH - JOCURI CU CAPITANUL CHILOTI

CAPITANUL CHILOTI JELLY MATCH - JOCURI CU CAPITANUL CHILOTI

Cele mai populare JOCURI CU CAPITANUL CHILOTI

Descrierea jocului Capitanul Chiloti Jelly Match:
Astazi dragi copii am adus aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc special din categoria de jocuri cu Capitanul Chiloti, in care dragi copii o sa aveti ocazia sa va distrati de minune in timpul in care puteti sa miscati toate piesele in locurile potrivite. Nu va fi deloc usor, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, voi trebuie sa mutati toate piesele pe care sa le spulberati. Acesta este un joc Captain Underpants Bejeweled, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati puncte distrugand cat mai multe piese colorate. Aceste piese sunt mici diamante si bijuterii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca puteti sa terminati acest joc inainte ca timpul vostru sa expire, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa reusiti sa il ajutati pe Capitanul Chiloti sa revina aici pe site-ul nostru si sa continue sa aduca pentru voi diferite alte jocuri online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Capitanul Chiloti Jelly Match acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu capitanul chiloti, jocuri 2018 cu capitanul chiloti, jocuri distractive cu capitanul chiloti, jocuri distractive cu captain underpants jelly match 2 ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 222 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Capitanul Chiloti Jelly Match, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Capitanul Chiloti Jelly Match!

Made by www.firstpixel.info