SOFERUL PE CAMION - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Soferul pe Camion:
Soferul pe Camion este unul dintre cele mai noi jocuri din aceasta categorie care va va testa indemanarea la volan si agilitatea. Scopul acestui joc este sa parcati mai multe camioane la locul indicat. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si veti da de obsatcole care va vor da batai de cap. aveti grija la obsatcole si la celelalte camioane deoarece daca intrati in ele veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele supeiroare va fi tot mai dificil si trebuie sa fiti foarte atenti. Folosind sagetile va trebui sa conduceti camionul pana la locul de parcare marcat. Daca nu reusiti sa faceti asta inainte ca timpul sa se scurga veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Soferul pe Camion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu soferi, jocuri heavy driver, jocuri cu parcari, jocuri de parcat, jocuri cu camioane colorate, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 39889 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Soferul pe Camion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

valentin petre a spus 10.06.2014

numi place da nici nu mam jucat

cosmin a spus 17.04.2014

cosmin te iubesc

MATA a spus 03.03.2014

nu se incaRCA

DANI a spus 11.02.2014

NU SE INCARCA DAR E FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIN SUPER

radu a spus 04.02.2014

Este foarte misto si super..../

valentin a spus 01.02.2014

nu se incarca

Anonim a spus 21.12.2013

Este super si jocul Condu Camionul.

mario a spus 14.12.2013

superr tare nu am vazut in viata mea asa joc

daniel a spus 09.12.2013

forte tare fra frafarfafrafrafrafraf///////////////////////////////

lauris a spus 16.11.2013

nnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssppppppppppppaaaaaaaaaaaa

gggggggggggggggggggg a spus 03.11.2013

eee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info