PRINTESA ARIEL - JOCURI DISNEY

PRINTESA ARIEL - JOCURI DISNEY

Cele mai populare JOCURI DISNEY

Descrierea jocului Printesa Ariel:
Printesa Ariel este unul din cele mai palpitante jocuri dress-up din aceasta categorie care va va testa indemanarea si mai ales agilitatea. In acest joc va trebui sa o ajutati pe printesa Ariel sa se aranjeze dar nu trebuie sa fie vazuta de personajul negativ. In partea dreapta vei avea 4 sarcini pe care trebuie sa le indeplinesti neobservat. CU ajutorul mouse-ului va trebui sa indeplinesti cele 4 sarcini pe rand dar aveti grija sa nu fiti prinsi de personajul negativ care va veni din cand in cand. Cand veti vedea pestii din jurul lui Ariel foarte agitati dati x la activitate deoarece acela este semnalul ca personajul negativ se apropie. Daca acesta va prinde veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. De asemenea va trebui sa reincepeti jocul daca nu terminati sarcinile inainte ca timpul sa se scurga.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Ariel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu sirene 3d, jocuri cu ariel, jocuri cu printesa ariel, jocuri cu sirene, jocuri cu cosmetice, jocuri cu haine, jocuri princess ariel lazy, jocuri disney channel, jocuri disney, jocuri disney noi, jocuri disney 203, jocuri disney 2014, jocuri disney gratis, jocuri disney gratuite, jocuri disney 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23905 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Ariel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

OLIVIA a spus 16.03.2014

NU E INTERESANT SI IN PRIMUL RIND E FORTE GREU

timyyyyyyyyyy a spus 04.02.2014

nasppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa

ana a spus 04.02.2014

este super

g6rfghugbjytyuvrtd a spus 03.02.2014

of

myruna a spus 08.12.2013

e greeeu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info