POLITIA IN ACTIUNE - JOCURI CU MASINI

POLITIA IN ACTIUNE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Politia in Actiune:
Politia in Actiune este unul dintre cele mai palpitante jocuri cu masini care va va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea de condus o masina monstru a politiei care trebuie sa treaca cu bine de fiecare nivel. Va trebui sa fiti foarte atenti la drum deoarece daca va rasturnati cu masina veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Pe drum veti intalnii niste stele pe care va sugerez sa le adunati deoarece va vor da mai multe puncte. Veti primi puncte bonus daca ajungeti repede la linia de sosire. Pentru a reusi acest lucru puteti folosi tasta x pentru nistro. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori ai jocului Politia in Actiune.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si x pentru nitro
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Politia in Actiune acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini monstru, jocuri cu masini mari, jocuri cu masini de teren, jocuri cu masini de politie, jocuri offroad police racing, jocuri cu masini cu nitro, jocuri cu masini cu nos, jocuri cu politie, jocuri curse, jocuri curse cu obstacople, jocuri cu masini in munti, jocuri cu masini cu obstacole, jocuri cu masini 2013, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini online, jocuri cu masini gratis, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini monstru, jocuri curse, jocuri curse cu obsatcole, jocuri cu masini frumoase, jocuri cu masini tari, jocuri cu masini pentru copii, jocuri cu masini pentru adulti, jocuri de condus, jocuri cu soferi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20526 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Politia in Actiune, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

octavian vasile a spus 18.04.2014

nu pot tece nivelul 3 e piete enorme

IONUÈš a spus 05.04.2014

nu se încarcă

luis a spus 08.11.2013

IE PROST

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info