PURCELUSA PEPA IN NOROI - JOCURI CU PURCELUSA PEPA

Publicitate

PURCELUSA PEPA IN NOROI - JOCURI CU PURCELUSA PEPA

Cele mai populare JOCURI CU PURCELUSA PEPA

Publicitate

Descrierea jocului Purcelusa Pepa in Noroi:
Primul joc cu Purcelusa Pepa si familia ei este un joc in care va trebui sa gasesti cat mai multe dintre baltile si locurile cu noroi in care va trebui sa intri pentru a castiga puncte bonus. Stim cu totii ca porcilor si purceluselor le place noroiul, motiv pentru care si Purcelusa Pepa vrea sa se scalde si sa faca baie in toate baltile de noroci pe care le gaseste in drumul sau spre casa. In timp ce mergi spre familia ta incearca sa te scalzi in toate baltile de noroi pe care le gasesti si astfel vei ajunge alaturi de Purcelusa Pepa in fruntea clasamentului jucatorilor. Fiecare balta in care te bagi va insemna puncte bonus pentru tine, iar asta te va face sa devi o purcelusa fericita si plina de energie.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa o conduci pe Pepa Pig exact in locurile unde gasesti noroi astfel incat sa se balaceasca in el alaturi de familia ei, insa toate acestea in noul joc cu Purcelusa Pepa Pig.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Purcelusa Pepa in Noroi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu purcelusa pepa in 2, jocuri cu purcelusa pepa multiplayer, jocuri cu purcelusa roz, jocuri cu purcelusa pepa si familia ei, jocuri cu purcelusa pepa gratis, jocuri cu purcelusi, jocuri cu purcelusi rozi, jocuri cu porci, miss pink pig, prašcic pepa, prasátko peppa, gurli gris, peppa big, pipsa possu, peppa wutz, peppa l-hanzira, swinka peppa, a porquinha peppa, pepa, la porqueta, purcelusa pepa, in 2, jocuri yepi, jocuri cu po, peppa, jocuri cu porc,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 74013 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Purcelusa Pepa in Noroi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Alina a spus 12.12.2014

imi place tare

Maria a spus 30.03.2014

Uratt!!!!

damiana a spus 11.02.2014

eu cand am incercat a 2 si a 3 na mers nimic eu iar spun ca cel care la inventat e un toromac prostalan drac eu daca as fi in locul lui sau ei si daca as inventa asa un joc as vrea alta profesie

damiana a spus 11.02.2014

eu sunt dal ia dracul dar am inteles o parte din joc doar trebuie sa apesi pe balti si daca purcelusa pepa daca o opresti pe o balta de noroi si ia e in urma pai ia nu ajunge la tine acasa

rafael963 a spus 26.01.2014

rafael

damiana a spus 08.01.2014

sal ia dracul pe cel care la inventat nu poti face nimic

alexandra a spus 01.01.2014

este un joc fffffffffffff plictiiiiiiiiii

ANDREEA a spus 22.12.2013

E UN JOC FFFFFFFFFFOOOOOOARTTTE FOARTE PLICTISITOR

MIHAELAADAM643@YAHOO a spus 13.12.2013

CE URAT E JOCUL CE VORBITI VOI E JALNICX

alina a spus 24.11.2013

e un joc fain si cu pepa purcelusa pepa

jessica a spus 22.11.2013

pentru alexandra/././. esti cumva bebe sati placa/

alexandra a spus 12.09.2013

mi-a placut

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info